Το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους χιλιάδες φίλους του. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν αύριο  Σάββατο 22 Φεβρουαρίου με το Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτι στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Έδεσσας.
Την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο πάρκο των μικρών Καταρρακτών, οι μικρές και μεγάλες μαζορέτες του Academy Fitness Club της Αλεξίας Μαυροπούλου με τις χορογραφίες τους, θα δώσουν τον μοναδικό τους τόνο στις εκδηλώσεις του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού. Ακολουθούν στις 19:30 τα γκρουπ των τυμπανιστών του Καρναβαλιού «KARANOS» και «AQUA DOCE» μαζί με τις μαζορέτες των σχολών Academy Fitness Club και Body Art.
Την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00 ο αρχαιότερος χορός του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Μέγας Αλέξανδρος στο ΣΠΙΤΙ BAR (Μικροί Καταρράκτες)
Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ & ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ.
Ακριβώς μετά την παρέλαση στις 9μμ ξεκινά το OPEN PARTY με Εδεσσαίους DJ στο πάρκο των μικρών Καταρρακτών ή εναλλακτικά με την συναυλία των LOST IN THE NIGHT στο Murphy’s Law.
Την Κυριακή 1 Μαρτίου και ώρα 18:30 η αυλαία κλείνει με την μεγάλη συναυλία με τους “KARANOS THE BAND”. Μια μουσική περιήγηση σε βραζιλιάνικα ηχοχρώματα από την πολυμελή ορχήστρα των Karanos, και συνεχίζεται με το Κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου στις 20:00 με υπερθέαμα πυροτεχνημάτων.
Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου το πρόγραμμα έχει πέταγμα του χαρταετού στο ανεμοδρόμιο της Παναγίτσας, στο Φ.Ο.Ε, τα Χίλια Πεύκα και σε πολλούς οικισμούς και χωριά της Έδεσσας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments