Ο Γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, είχε έντονη παρουσία στη φετινή τουριστική έκθεση Philoxenia που ολοκληρώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε μέρος σε πολλές συσκέψεις με φορείς του τουρισμού, μίλησε σε πολλές συνεδριακές εκδηλώσεις, έκανε επαφές με φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού. Ωστόσο η φετινή ήταν για αυτόν η τελευταία Philoxenia στην οποία παραβρέθηκε ως Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ.
Απατώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε στη διάρκεια συνεδριακής εκδήλωσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αν θα ήθελε να παραμείνει στη θέση του για άλλα τρία χρόνια, η απάντηση του ήταν απόλυτη: Όχι. Όπως διευκρίνισε, έχει συμπληρώσει τρία και πλέον χρόνια σ΄αυτή τη θέση, δύσκολα χρόνια καθώς διαχειριστικέ την προβολή τη χώρας στην περίοδο της πανδημίας όταν ο τουρισμός κατέρρευσε, έχει ανανεωθεί η θητεία του για άλλα τρία χρόνια, άλλα δεν θα ήθελε να παραμείνει. Σύμφωνα με πληροφορίες θα κατέβει για βουλευτής στην πατρίδα του τα Χανιά.
Ο κ. Φραγκάκης είναι από τους μακροβιότερους γενικούς γραμματείς του ΕΟΤ, καθώς παλαιότερα άλλαζαν σαν τα πουκάμισα και το έργο του θεωρείτε ιδιαίτερα θετικό.
Για τη Θεσσαλονίκη θα είναι μεγάλη απώλεια καθώς κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο ΕΟΤ βοήθησε αρκετά στην προβολή της πόλης ως citybreak προορισμού με ειδική καμπάνια, στήριξε τη διοργάνωση μεγάλων event που έφεραν κόσμο και φήμη στην πόλη και με την συνεργασία της Περιφέρειας και άλλων φορέων έφερε πάνω από 50 αποστολές δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων από το εξωτερικό για να γνωρίσουν τον προορισμό.
Πριν από τον κ. Φραγκάκη, ο ΕΟΤ έλεγε πως υπάρχει για να προβάλει μόνο το μπραντ Ελλάδα και το μπραντ Αθήνα και τα υπόλοιπα θα έπρεπε να τα κάνουν οι κατά τόπους Περιφέρειες. Ας ελπίσουμε πως αυτή η λογική δεν θα επανέλθει στον ΕΟΤ μετά την θητεία Φραγκάκη.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments