Η Ομοσπονδία τουριστικών σωματείων FEDHATTA, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «ΔΩΔΕΚΑ», με κίνητρο το όραμα ετών για την διεύρυνση της τουριστικής περιόδου (τον δωδεκάμηνο τουρισμό της Ελλάδας), αποφάσισε σε συνεργασία με την εταιρεία Today’s World να προχωρήσει στη δημιουργία μιας πρωτοποριακής digital έκδοσης.
Ένα ψηφιακό περιοδικό για tablets, με πρωτογενές υλικό, πλούσια εικόνα, ήχο, βίντεο και διαδραστικά στοιχεία, που να ανταποκρίνεται στα τεχνολογικά δεδομένα της νέας εποχής και στο τουριστικό προϊόν μιας σύγχρονης μητρόπολης.

Το αγγλόφωνο ταξιδιωτικό digital περιοδικό «12Twelve», για την τουριστική προβολή της Ελλάδας, είναι γεγονός και το πρώτο τεύχος του ψηφιακού περιοδικού αφιερώνεται στην Αττική. Την Αθήνα, πόλη που δεν εξαντλείται στην Ακρόπολη και την Πλάκα, την πρωτεύουσα που εμπνέει, που ξεπερνάει τις δυσκολίες και επιστρέφει με αναβαθμισμένο τουριστικό προφίλ. Με το ιστορικό της κέντρο πιο ζωντανό και δημιουργικό από ποτέ και την Αθηναίικη Ριβιέρα να αναδεικνύεται σε ένα ακόμη ισχυρό brandname.
Η έκδοση διατίθεται ως Αpplication Μagazine για tablets στο App Store και στο Google Play δωρεάν.

Για να βρείτε την έκδοση ακολουθείστε τα πιο κάτω link:
http://apple.co/2bXafoU ή
https://play.google.com/store/apps/details…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments