Μία ακόμη σημαντική διάκριση έλαβε η Ελλάδα για το βίντεο της χειμερινής διαφημιστικής καμπάνιας του ΕΟΤ «Greece Does Have a Winter». Τιμήθηκε με το Ασημένιο Βραβείο (Silver Award) στο 4o Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αφρικής, στην κατηγορία «Τουριστικός Προορισμός: Χώρα» (Destination Country).
Στον ίδιο διαγωνισμό, το βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Πελοποννήσου «Peloponnese. Greece beyond the obvious» τιμήθηκε επίσης με Silver Award στην κατηγορία «Τουριστικός Προορισμός: Περιφέρεια» (Destination Region).
Η επιτυχημένη χειμερινή διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού είχε ως στόχο, να προβάλλει την ομορφιά των Ελληνικών ηπειρωτικών προορισμών και τις πλούσιες εμπειρίες που μπορούν να απολαύσουν οι χειμερινοί ταξιδιώτες στην ενδοχώρα. Το 4o Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αφρικής (4o International Tourism Film Festival Africa -ITFF) πραγματοποιήθηκε στο Κέιπ Τάουν με 315 συμμετοχές οπτικοακουστικών παραγωγών από 55 χώρες. Στόχος του ITFFA είναι να τιμήσει τις καλύτερες τουριστικές ταινίες και ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο και να τονώσει την ανάπτυξη της τουριστικής οπτικοακουστικής βιομηχανίας. Το φεστιβάλ διοργανώνεται σε συνεργασία με την International Committee of Tourism Film Festivals (CIFFT) και την πόλη του Κέιπ Τάουν
Δείτε το βραβευμένο βίντεο του ΕΟΤ εδώ:
https://youtu.be/dXfBVNKqKRM

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments