Την τιμητική τους είχαν ο Όλυμπος και η ευρύτερη περιοχή καθώς και η Θεσσαλονίκη, σε πρόσφατο επεισόδιο του δημοφιλούς γαλλικού reality περιπέτειας με τίτλο Pékin Express.
Η γαλλική έκδοση του Pékin Express προβάλλεται φέτος για 14η χρονιά από το δημοφιλές γαλλικό κανάλι M6 με μεγάλη τηλεθέαση.
Η περιπέτεια των συμμετεχόντων στο reality ξεκίνησε στην Κεντρική Ελλάδα για να καταλήξει στη Θεσσαλονίκη, αφού πρώτα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων έγίνε στον Όλυμπο.
Τα γυρίσματα είχαν γίνει πέρυσι με την βοήθεια του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μια υπηρεσία που δημιουργήθηκε για να προσελκύει, να υποδέχεται και να βοηθά στην υλοποίηση τους οπτικοακουστικές παραγωγές, οι οποίες εκτός από οικονομικά οφέλη προσφέρουν πολύ μεγάλη διεθνή προβολή.
Όπως μας είπε ο Τομεάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Αλέξανδρος Θάνος «είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που η συγκεκριμένη παραγωγή προβάλει τόσο ωραία τον Όλυμπο, τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή. Αυτού του είδους η προβολή που δίνει υπεραξία στον τουρισμό μας, είναι καλοδεχούμενή καθώς έχει μεγάλη επιρροή στο τηλεοπτικό κοινό και είναι ανέξοδη για μας. Το Film Office της Περιφέρειας και τα στελέχη του, κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την προσέλκυση οπτικοακουστικών παραγωγών προκειμένου να αξιοποιήσουμε και αυτού του είδους τα πλεονεκτήματα της Κεντρικής Μακεδονίας».

Δείτε το:
https://www.youtube.com/watch?v=98dFSUxcIiU

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments