Το 2021, η Clio Muse Tours μια ελληνική start up, θα κυκλοφορήσει 100 νέες ξεναγήσεις ήχου σε 20 χώρες, φτάνοντας μέχρι το τέλος του έτους 450 συνολικές περιηγήσεις σε 31 χώρες. Μετά την επέκτασή της στην Ιταλία, την Ισπανία, τις Κάτω Χώρες το 2019 και στην Τουρκία αργότερα τον ίδιο χρόνο, η Clio Muse Tours είναι τώρα έτοιμη να εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιό της με νέους προορισμούς στην Ευρώπη και πέραν αυτής.
Το 2020 η Cli o Muse Tours συνεργάστηκε με ελληνικά μουσεία όπως το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, οργανισμούς όπως η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός και δήμοι όπως η Περιφερειακή Ενότητα Χίου για τη δημιουργία, ανάπτυξη και διανομή πολλών ψηφιακών και ακουστικών αυτο-καθοδηγούμενων εκδρομών. Επιπλέον, τον Μάρτιο του 2020, η εταιρεία ξεκίνησε 23 εμπειρίες εικονικής περιήγησης που συνδυάζουν εικόνες 360 μοιρών με αφηγήσεις ήχου.
Από τον Φεβρουάριο του 2021, η Clio Muse Tours επεκτείνεται σε νέους προορισμούς. Το Βερολίνο, η Μαδρίτη, η Βαρκελώνη, η Αττάλεια, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη και το Μαρόκο είναι μερικές από τις νέες πόλεις που προσθέτει η Clio Muse Tours στο χαρτοφυλάκιό της. Η επιλογή των νέων προορισμών βασίστηκε στη δημοτικότητα τους και στη μεγάλη ιστορική και πολιτιστική τους σημασία.
Ταυτόχρονα, θα ενισχύσει το χαρτοφυλάκιό της με νέους περιπάτους στην πόλη, καθώς και ηχητικές περιηγήσεις σε μουσεία στην Αθήνα, τα ελληνικά νησιά, τη Βενετία, τη Γρανάδα, την Κωνσταντινούπολη, το Άμστερνταμ, τη Φλωρεντία και τη Σεβίλλη.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments