Χριστουγεννιάτικη Αγορά τοπικών παραδοσιακών προϊόντων θα λειτουργήσει το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, στο φουαγιέ του Δημαρχείου, κατά τις ώρες 11.00 έως 17.00, στο πλαίσιο του 6ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Στη διάρκεια της διήμερης διοργάνωσης, που υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά, επιχειρήσεις, σύλλογοι και παραγωγοί θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό και θα δώσουν τη δυνατότητα γευστικών δοκιμών στους επισκέπτες.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που στοχεύουν στην προώθηση της τοπικής γαστρονομίας, μεταξύ άλλων, η chef Στέλλα Σπανού, θα παρουσιάσει τη διαδικασία παρασκευής της χριστουγεννιάτικης κρεατόπιτας και τη χριστουγεννιάτικη εκδοχή της παραδοσιακής κολοκυθόπιτας Μακεδονίας. Η pastry chef και μέλος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, Χριστίνα Κάκου, θα παρασκευάσει χειροποίητα κουλουράκια στο workshop μαγειρικής που θα στηθεί στο χώρο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments