Τα “Bikini Tribe Surf Sessions” είναι μια σειρά από 3 εβδομαδιαία, εναλλακτικά και πρωτοποριακά surf camps μόνο για γυναίκες και αφορούν την ελευθερία, την ισότητα και την κοινότητα. Απευθύνονται σε κάθε γυναίκα που δοκιμάζει, οραματίζεται, ταξιδεύει και αναζητεί. Η ιδέα ξεκινά από την κοινή αγάπη για τα θαλάσσια σπορ και εξελίσσεται σε μια γυναικεία κοινότητα ενδυνάμωσης, αλληλεπίδρασης και αλληλεγγύης, σε ένα επταήμερο all-inclusive surf camp με θάλασσα και Ελληνικό καλοκαίρι, surfing, windsurfing ή kitesurfing, συμμετοχικές συζητήσεις και ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών. Με εκδρομές στη φύση και διασκέδαση, με πάρτι και αύρα Αιγαίου.
Τα “Bikini Tribe Surf Sessions” διοργανώνονται από το “Surf Club Keros” και τους ανθρώπους της που επενδύουν στη βιώσιμη διαχείριση και την ευημερία της φύσης, της θάλασσας και της κοινωνίας και υποστηρίζονται από γυναίκες ενεργές, επιτυχημένες στον αθλητισμό, στον επαγγελματικό στίβο, στον ακτιβισμό και στον εθελοντισμό.
Τα “Bikini Tribe Surf Sessions” θα πραγματοποιηθούν στο “Surf Club Keros”, στην Λήμνο σε έναν από τους τελευταίους παρθένους προορισμούς surf .

Οι ημερομηνίες είναι:
• 11 Ιουνίου 2022 – 18 Ιουνίου 2022
• 18 Ιουνίου 2022 – 25 Ιουνίου 2022
• 25 Ιουνίου 2022 – 2 Ιουλίου 2022

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments