Αυτό το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου, τα επισκέψιμα οινοποιεία έχουν «Ανοιχτές Πόρτες» και σας περιμένουν να σας ξεναγήσουν, να σας ενημερώσουν και να δοκιμάσετε τα εκλεκτότερα των κρασιών τους.
Ειδικότερα οι «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» προσκαλούν τις φίλες και του φίλους του κρασιού στα οινοποιεία τους προκειμένου να γιορτάσουν μαζί τους, το σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα. Η είσοδος είναι δωρεάν!
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα καθώς και τη διαδικασία δημιουργίας των θαυμάσιων κρασιών μας, κυρίως όμως να τα γευτούν και να συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις και δρώμενα που αρκετά οινοποιεία διοργανώνουν για το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο.
Σε αρκετά οινοποιεία θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και ειδικές γευστικές δοκιμές, ενώ το κοινό θα μπορεί να μοιραστεί φωτογραφικό υλικό που θα ξεχωρίσει, απαθανατίζοντας όμορφες οινοτουριστικές στιγμές, στον διαγωνισμό φωτογραφίας που θα ανακοινωθεί και θα εξελίσσεται το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο.
Για περισσότερες πληροφορίες, τις εκδηλώσεις των οινοποιείων, τις οδηγίες για τον διαγωνισμό φωτογραφίας και πολλά ακόμη, παρακαλούμε το κοινό να επισκέπτεται την ιστοσελίδα www.winemakersofnorgreece.gr .

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments