Ο χώρος που δείχνουν οι παρακάτω φωτογραφίες, σίγουρα δεν προϊδεάζουν για αυτό που είναι. Όχι δεν είναι κάποιο μοντέρνο ξενοδοχείο ή μια σύγχρονη βιβλιοθήκη ενός ιδιωτικού πανεπιστημίου. Είναι το ελληνικό προξενείο στο Ντίσελντορφ.
Και δεν είναι μόνο μοντέρνο και σύγχρονο όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, που προβάλει το σύγχρονο πρόσωπο της χώρα μας σ΄αυτούς που το επισκέπτονται, είναι και σύγχρονος ο τρόπος που λειτουργεί. Τέτοιος που δεν ταλαιπωρεί αυτούς που προστρέχουν εκεί για κάποια υπόθεση τους, καθώς το προξενείο εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες στην καθημερινή του λειτουργία.
Όλα αυτά χάρη σε έναν εξαιρετικό πρόξενο, τον Γρηγόρη Δελαβέκουρα (φώτο), έναν μοντέρνο άνθρωπο, που τιμά την Ελλάδα στο εξωτερικό. Με χορηγία από την Coco mat έφτιαξε ένα καλαίσθητο προξενείο το οποίο χαίρεσαι να το βλέπεις. Επίσης, μεταξύ άλλων το προξενείο βοηθά τους Έλληνες τουριστικούς επιχειρηματίες που πηγαίνουν στο Ντίσελντορφ και την ευρύτερη περιοχή για να προωθήσουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό. Μπράβο και πάλι μπράβο…

 

 

 
 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments