Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που η παραλία της Θεσσαλονίκης είναι κλειστή. Σήμερα στις 10 το βράδυ θα ανοίξει όπως κάθε βράδυ και δεν θα κλείσει αύριο το μεσημέρι όπως συνέβαινε τις τελευταίες μέρες, καθώς ανακοινώθηκε άρση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.
Αυτό που συμβαίνει κάθε βράδυ στην Νέα Παραλία ήταν απίστευτο. Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς περίμεναν υπομονετικά κατά μήκος της εξωτερικής πλευράς της παραλίας το ρολόι να δείξει δέκα για να μπουν στην παραλία, καθώς είναι τα μοναδικά τέσσερα χιλιόμετρα διαδρομής στην πόλη που μπορείς να περπατήσεις ανεμπόδιστα.
Όπως τονίζει σε μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας: «Απευθύνω έκκληση σε όλους τους πολίτες για σύνεση και υπευθυνότητα. Ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ. Οφείλουμε να τηρούμε τις αποστάσεις, τα μέτρα αυτοπροστασίας και να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε όλοι κοινωνική υπευθυνότητα και αλληλεγγύη, προστατεύοντας τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Γι’ αυτό πρέπει όλοι να αποφύγουμε φαινόμενα συγχρωτισμού και πολυπληθούς παρουσίας στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης. Ας χαρούμε όλοι τη Νέα Παραλία, χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο την υγεία μας και την υγεία των συμπολιτών μας, χωρίς να διακινδυνεύσουμε νέα επιβολή περιορισμών, αλλά με ασφαλή επιστροφή στην καθημερινότητά μας. Είναι στο χέρι μας να μείνει ανοιχτή η παραλία και να ‘ανοίξει’ το ταχύτερο η κοινωνία. Η Θεσσαλονίκη έδειξε το δρόμο και τώρα κάνουμε μαζί το πρώτο βήμα για να ξαναβρούμε τη ζωή μας. Μαζί θα τα καταφέρουμε».

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments