Για μια ακόμη χρονιά η ΑΝΑΞ Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις Α.Ε. θα είναι παρούσα στην τουριστική έκθεση Philoxenia, που ξεκινά στο εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης την προσεχή Παρασκευή.
Η ΑΝΑΞ, εδώ και δεκαετίες ειδικεύεται μεταξύ άλλων στις ταξιδιωτικές ασφαλίσεις, πρακτορεύοντας τα καλύτερα προγράμματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Για το λόγο αυτό έχει το μεγαλύτερο μερίδιο των ταξιδιωτικών ασφαλίσεων στην ελληνική αγορά.
Θα τη βρείτε στο περίπτερο 13 stand Α21 για να ενημερωθείτε για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στην ταξιδιωτική ασφάλιση που είναι τόσο αναγκαίά για να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι στα ταξίδια σας.
Επίσης οι άνθρωποι της ΑΝΑΞ θα ενημερώνουν και για άλλα ασφαλιστικά προγράμματα που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία τουριστικών γραφείων, ξενοδοχείων και άλλων τουριστικών επιχειρήσεων.
Στο μεταξύ, στα πλαίσια της παρουσίας της ANAΞ στη φετινή Philoxenia διοργανώνει δυο ξεχωριστές εκδηλώσεις.
Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή πρώτη μέρα της έκθεσης στη 1μμ στο OPEN STAGE στο περίπτερο 13. Απευθύνεται σε τουριστικά γραφεία για να ενημερώσει για νέα ασφαλιστικά προγράμματα έναντι κινδύνων από κυβερνοεπιθέσεις, ομαδική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση υπαλλήλων τουριστικών γραφείων, νέα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης και άλλα πολλά.
Η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, στις 6μμ, στο stand του Τουριστικού Οργανισμού Ζορπίδη (περίπτερο 13 stand B3). O Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΑΞ Ευριπίδης Ζάννης, θα βραβεύσει τον Μιχάλη Ζορπίδη για την πολυετή και σημαντική συνεισφορά του στην ανάπτυξη των ταξιδιωτικών ασφαλίσεων. Θα ακολουθήσει δεξίωση στον ίδιο χώρο.asfal

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments