Καθώς τα τεστ Covid (PCR και ράπιντ) θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο τη φετινή τουριστική περίοδο, η Aegean Medical είναι ήδη έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες που θα προκύψουν.
Με τρία πλήρως εξοπλισμένα και στελεχωμένα διαγνωστικά κέντρα σε Χαλκιδική και Σταύρο και τη ναυαρχίδα της στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη που θα προκύψει στα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής και του Στρυμονικού κόλπου (Σταυρός, Ασπροβάλτα, Βρασνά). Το ίδιο και για τους τουρίστες που είτε με γκρουπ είτε μεμονωμένα, θα πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους σ’ αυτές της περιοχές.
Η Aegean Medical, έχει ήδη συνάψει συμφωνίες με ξενοδοχεία προκειμένου σε τακτά χρονικά διαστήματα να πραγματοποιεί διαγνωστικά τεστ στο προσωπικό τους.
Επίσης σε συνεργασία με tour operators, θα πραγματοποιεί PCR τεστ σε τουρίστες που ολοκληρώνουν τις διακοπές τους στη χώρα μας, καθώς αρκετές χώρες θα το απαιτούν από όσους επιστρέφουν στην πατρίδα τους.
Η Aegean Medical έχοντας επαρκή στελέχωση και οργάνωση, πραγματοποιεί τα τεστ είτε στα διαγνωστικά της κέντρα, είτε κατ’ οίκον, είτε στα ξενοδοχεία, για να αποφεύγονται οι μετακινήσεις. Είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και χρησιμοποιεί για τα τεστ αποκλειστικά ευρωπαϊκά υλικά. Τα αποτελέσματα είναι απολύτως αξιόπιστα και βγαίνουν πολύ γρήγορα.
Εδώ και μήνες στο σύγχρονο διαγνωστικό της κέντρο στη Θεσσαλονίκη, έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες PCR και ράπιντ τεστ, ενώ συνεργάζεται με δεκάδες εταιρείες της περιοχής πραγματοποιώντας τεστ και ιχνηλάτηση στο προσωπικό τους.
Η Aegean Medical δεν είναι άγνωστη στο χώρο του τουρισμού. Εδώ και πολλά χρόνια, παρέχει ιατρικές υπηρεσίες σε τουρίστες σε παραθεριστικές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, μέσα από το δίκτυο ιατρείων που έχει αναπτύξει. Συνεργάζεται με τα σημαντικότερα ξενοδοχεία και ασφαλιστικές εταιρείες.

Πληροφορίες: Μητροπόλεως 50, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310.224224

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments