Αυτό διαπιστώθηκε στη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «International Fair of Tourism» (IFT), που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι.
Στη φετινή 45η διοργάνωση της Έκθεσης η Ελλάδα ήταν Χώρα-Εταίρος (Partner Country) και για τον λόγο αυτό τα εγκαίνια πραγματοποίησαν από κοινού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας, Aleksandar Vučić και η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών και στη στρατηγική της Ελλάδας για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.
Εξάλλου, τη σημαντική θέση που έχει η σερβική αγορά για τον ελληνικό τουρισμό επισήμανε και ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σερβίας, Γιώργος Κακούτης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από την επίσημη έναρξη της έκθεσης προς τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας, με την παρουσία στελεχών της σερβικής κυβέρνησης και τουριστικής αγοράς. Ο κος Κακούτης υπογράμμισε, επίσης, τη σημασία της ελληνικής συμμετοχής στην Έκθεση και κάλεσε τους Σέρβους να εξακολουθήσουν να επισκέπτονται τους γνωστούς και τους λιγότερο γνωστούς προορισμούς της Ελλάδας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments