Δυο από τις κλαδικές εκθέσεις που φέρνουν κόσμο στη Θεσσαλονίκη, η Detrop & Oenos, επιστρέφουν ανανεωμένες και με μεγάλη δυναμική, έχοντας αφουγκραστεί τον παλμό της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών.
Από τις 18 έως τις 20 Φεβρουαρίου, εγχώριοι και ξένοι παραγωγοί θα βρουν ένα εγνωσμένου κύρους βήμα, για να προβάλουν τα προϊόντα τους, αλλά και μια ευκαιρία, προκειμένου να αναπτύξουν τις εξαγωγικές τους δράσεις μέσω ενός στοχευμένου προγράμματος εμπορικών επαφών. Μάλιστα, τις δύο εκθέσεις αναμένεται να επισκεφτούν κορυφαίοι εισαγωγείς και επαγγελματίες από διάφορες χώρες, ενώ πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ημερίδων και διαγωνισμών, θα αναδείξει τη δυναμική των ελληνικών και όχι μόνο προϊόντων.
Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το αφιέρωμα ελιάς και ελαιολάδου, Golden Olive Expo, θα ανακοινωθούν τα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας Food Experts’ Awards, ενώ θα διοργανωθούν και οι Διεθνείς Διαγωνισμοί Ελιάς και Ελαιολάδου, Olive Oil Trophy και Table Olives Trophy.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments