Η πιο υπερ-ηρωική διοργάνωση της Ελλάδας επιστρέφει από τις 5 ώς τις 7 Μαΐου, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Το απόλυτο φεστιβάλ για τα κόμικς, το cosplay, τις ταινίες δράσης, τα βίντεο, board και card games (και όλα όσα σχετίζονται με τις συγκεκριμένες μορφές τέχνης) υπόσχεται ακόμη περισσότερες εκπλήξεις.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ
Στόχος τού «The Comic Con» είναι να φέρνει στη Θεσσαλονίκη ορισμένους από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες και σεναριογράφους από τον χώρο των κόμικς. Και το έχει αποδείξει, φέρνοντας δημιουργούς όπως ο Frank Miller, ο Don Rosa και ο Giorgio Cavazzano. Η φετινή διοργάνωση έχει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλομορφία, ώστε να ικανοποιήσει κυριολεκτικά κάθε επισκέπτη.

ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»
H φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει και μια μεγάλη έκπληξη για τους φίλους των video games: η Ubisoft, μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης video games στον πλανήτη, θα συμμετάσχει με περίπτερο και ανθρώπους από τη δημιουργική της ομάδα! Οι επισκέπτες του «The Comic Con 7» θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παιχνίδια «Odyssey» και «Valhalla» τής αγαπημένης σειράς «Assassin’s Creed», να παρακολουθήσουν την παρουσίαση «From the moodboard to the screen: How we bring life into the art of Assassin’s Creed worlds» και να συζητήσουν με μέλη τής δημιουργικής ομάδας.
Όσο για τους λάτρεις τού χορού, αυτοί θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο «Just dance».

Χρήσιμες πληροφορίες
Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con 7», από τις 5 ώς τις 7 Μαΐου, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» τής ΔΕΘ Helexpo. Ώρες λειτουργίας: 10:00-20:00. Εισιτήρια: €8 (ημέρας), €16 (τριημέρου). Η είσοδος είναι ελεύθερη για παιδιά ηλικίας έως 8 ετών που συνοδεύονται από ενήλικο. Ελεύθερη είσοδος σε ΑμΕΑ, με την επίδειξη του σχετικού αποδεικτικού.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments