Η ελληνική εταιρεία North Events, που κάθε χρόνο διοργανώνει τουριστικές εκθέσεις στην Στοκχόλμη και την Βαρσοβία για να προβάλει την Ελλάδα, την γαστρονομία και τα προϊόντα της, αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα εξωστρέφειας.
Και αυτό γιατί τον επόμενο Μάιο θα διοργανώσει τουριστική έκθεση για την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη.
Αν όλα πάνε καλά, τον Μάιο θα γεμίσει ο εμβληματικός Grand Central Terminal Station (φώτο) – ο κεντρικός συγκοινωνιακός κόμβος της πόλης με άνω των 750.000 διερχόμενων επισκεπτών καθημερινά – με εικόνες, χρώματα και γεύσεις Ελλάδας!

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές: “Η διοργάνωση της 1ης Έκθεσης Greek Panorama, για τον Τουρισμό, τον Πολιτισμό και τη Γαστρονομία της Ελλάδας, στην ιστορική, κεντρική αίθουσα Vanderbilt Hall του Grand Central Terminal Station, στις 12 και 13 Μαΐου 2017, προσλαμβάνει, ήδη, διαστάσεις μεγάλης σημασίας για την παρουσία και προβολή της Ελλάδας στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.

Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται μία, τέτοιας έκτασης και μορφής, παρουσία της χώρας μας στον συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος βρίσκεται στην «καρδιά» του Μανχάταν, στη συμβολή των 42nd Street και Park Avenue και είναι άμεσα προσβάσιμος με σιδηρόδρομο, μετρό, λεωφορεία και ταξί.

Η 1η Έκθεση Greek Panorama θα είναι και η πρώτη από μία σειρά δυναμικών δράσεων και πρωτοβουλιών της νεοσύστατης εταιρίας Hellas North American Events lnc. με έδρα τη Ν. Υόρκη.

Η σύσταση της Hellas North American Events Inc. είναι η πλέον πρόσφατη επιχειρηματική στρατηγική κίνηση της εταιρείας North Events, η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία 7 και πλέον έτη στην προώθηση και προβολή της Ελλάδας σε καίριες αγορές του εξωτερικού και η οποία, μεταξύ άλλων, έχει καθιερώσει την ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά των Εκθέσεων Panorama, τις Grekland Panorama & Mediterranean Panorama στη Σουηδία και την Grecka Panorama στην Πολωνία.

Η Hellas North American Events lnc θα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και προβολής στην αγορά της Β. Αμερικής, για επιχειρήσεις και φορείς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους κλάδους του τουρισμού, των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων και του πολιτισμού.

Στο επιχειρηματικό πλάνο της Hellas North American Events Inc. πέραν της 1ης Greek Panorama και μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, περιλαμβάνονται, η επικείμενη έκδοση περιοδικού για την Ελλάδα με τίτλο Hellas Blu, η συνεργασία με το ραδιοφωνικό κανάλι Hellas FM, που εκπέμπει για όλη την ομογένεια της ευρύτερης περιοχής της Νέας Υόρκης, η περαιτέρω ανάπτυξη και εστίαση στην αγορά της Β. Αμερικής του ηλεκτρονικού κόμβου για την ΕλλάδαGoGreeceNow.com, καθώς και πολλές ακόμη νέες και καινοτόμες υπηρεσίες που στοχεύουν στην ενίσχυση της ελληνικής ταυτότητας και εικόνας, καθώς και στην συστηματική ενδυνάμωση του ενδιαφέροντος και της ζήτησης για την Ελλάδα.

Σκοπός της Hellas North American Events Inc. να προωθήσει αποτελεσματικά την Ελλάδα μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και μέσων, απευθυνόμενη σε ένα από τα σημαντικότερα καταναλωτικά κοινά της Δύσης, εφαρμόζοντας και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την μακροχρόνια εμπειρία της North Events από τις αγορές της Ευρώπης.

Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες, τόσο για την 1η Έκθεση Greek Panorama και για τις εκδηλώσεις επαγγελματικού (B2B) και άλλου χαρακτήρα που θα την πλαισιώνουν, όσο και γενικότερα για τις δραστηριότητες και υπηρεσίες της Hellas North American Events Inc., θα ανακοινωθούν σύντομα”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments