Ιδιαιτέρως θετικά ήταν τα μηνύματα που εισέπραξε ο ΕΟΤ για την φετινή τουριστική περίοδο, στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTRI Ρουμανίας η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τουριστικών πρακτόρων της Ρουμανίας η Ελλάδα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει κατά την τουριστική περίοδο του 2023 καθώς οι κρατήσεις είναι ήδη καλύτερες από πέρυσι και σε υψηλότερο επίπεδο από το 2019.
Ο ΕΟΤ συμμετείχε με περίπτερο 108 τ.μ. και την συμμετοχή 12 συνεκθετών (Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων και Κρήτης, τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, τον Δήμο Βόλου, το Επιμελητήριο Τρικάλων και τις Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Grecotel και Zeus International).
Η Υπηρεσία Εξωτερικού ΕΟΤ Ρουμανίας διοργάνωσε σειρά δράσεων στο περίπτερο του ΕΟΤ οι οποίες για άλλη μια χρονιά κατέστησαν την Ελλάδα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος κοινού και επαγγελματιών που επισκέφθηκαν την έκθεση.
Πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη εκδήλωση επαγγελματικών συναντήσεων (B2B) διάρκειας 4 ωρών, με τη συμμετοχή 80 περίπου τουριστικών επιχειρήσεων από την Ελλάδα και την Ρουμανία, η οποία αποτέλεσε το μεγαλύτερο επιχειρηματικό-επαγγελματικό γεγονός της έκθεσης.
Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments