Δυναμική παρουσία για άλλη μια φορά είχε στη Hotelia 2016 στη Θεσσαλονίκη, η εξειδικευμένη εταιρεία διοργάνωσης γαστρονομικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, Places & Flavors. Στις θεματικές ενότητες της Hotelia «The art of Dining» και «The art of drinking» Coffee & Spirit, διοργανώθηκαν ποικίλες γαστρονομικές περιπλανήσεις που ταξίδεψαν τους συμμετέχοντες στην Ελληνική αλλά και διεθνή κουζίνα, σε μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων. Επιπλέον έγινε για άλλη μια φορά παρουσίαση των Pop Up Restaurants (αναδυόμενα εστιατόρια), τα οποία είναι θεματικά και απευθύνονται κυρίως στους επαγγελματίες του χώρου και τα επιμελούνται έμπειροι chefs μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα τους. Τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα είχαν φυσικά την τιμητική τους συνοδευόμενα από γευστικό κρασί και απολαυστικά ροφήματα.

 

 

 

 

 

 

Πείτε τη γνώμη σας

avatar