Σε τρεις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις –στη Σόφια, το Βουκουρέστι και το Βελιγράδι– θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το Φεβρουάριο, στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής, με στόχο να καταστεί ένας από τους ανταγωνιστικότερους τουριστικούς προορισμούς, που συνδυάζει ιδανικά μορφές εναλλακτικού και θεματικού τουρισμού.
Πιο συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στην έκθεση “Holiday & Spa Expo” στη Σόφια της Βουλγαρίας (15 έως 17/2/2017), στην έκθεση TTR στο Βουκουρέστι (Ρουμανία) (16 έως 19/2/2017) και στην έκθεση ITTFA στο Βελιγράδι (Σερβία) (23 έως 26/2/2017).
Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε φορείς τουρισμού, διακεκριμένες επιχειρήσεις και επαγγελματικές ενώσεις της Κεντρικής Μακεδονίας να συμμετάσχουν στην κοινή προσπάθεια αξιοποίησης και προβολής του τουριστικού προϊόντος της περιοχής στη βαλκανική αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή τους στις παραπάνω διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Τουρισμού της Π.Κ.Μ. ( Αλεξάνδρα Γαϊτανάκη, τηλ. 2313 325506,) έως την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments