Τη διενέργεια σειράς επαφών με Tour Operators και ΜΜΕ της Ολλανδίας πραγματοποίησε ο Δήμος Κω, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην έκθεση τουρισμού της Ουτρέχτης Vakantiebeurs 2023.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών με δημοσιογράφους, εκδότες, σημαντικούς Tour Οperators αλλά και τουριστικούς πράκτορες που ειδικεύονται στον πολιτιστικό, γαστρονομικό, οινικό τουρισμό και στα outdoor activities όπως TUI, Sunweb, FTI, Karins Choice , And Olives, We Fly Cheap, Prijsvrij. Επίσης με τις αεροπορικές εταιρείες Condor, Skyexpress και Corendon, οι οποίες στο πλαίσιο της αύξησης της ζήτησης για ταξίδια, θα αυξήσουν το πτητικό τους πρόγραμμα προς το αεροδρόμιο της Κω για το 2023.
Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Δήμαρχος Κώ Θεοδόσης Νικηταράς, συνοδευόμενος απο την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Σέβη Βλάχου.
«Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στους επαγγελματίες και το ταξιδιωτικό κοινό την εμπειρία του προορισμού «Κως έξυπνη επιλογή όλο το χρόνο», που συνοδεύει κάθε ενέργεια προβολής της Κω σε Ελλάδα και εξωτερικό», εξηγεί η κ. Βλάχου, υπογραμμίζοντας ότι «οι επαφές στη Ολλανδία εντάσσονται στη στρατηγική επιδίωξη της Κω να αναδείξει τις δυνατότητες εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή και να προσελκύσει τουρίστες με υψηλά εισοδήματα».
Οι επαφές του Δήμου Κω πραγματοποιήθηκαν μέσω της εταιρείας τουριστικού μάρκετινγκ CK Strategies.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments