Μπορεί στη χώρα μας σε διάστημα 15 ημερών τον προηγούμενο Νοέμβριο να πραγματοποιήθηκαν τέσσερις εμπορικές εκθέσεις με τουριστικό ενδιαφέρον, τρεις στην Αθήνα και μια στη Θεσσαλονίκη, τώρα ανακοινώθηκε μια ακόμη το ίδιο διάστημα.
Πρόκειται για την 1η Mediterranean International Tourism Exhibition που προγραμματίστηκε από 19 έως 22 Οκτωβρίου 2017 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC (Λεωφ. Λαυρίου 301, Παιανία).
Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές στη σχετική τους ανακοίνωση “στόχος μας η Mediterranean International Tourism Exhibition να γίνει θεσμός και να εδραιωθεί μέσα στις πρώτες Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις στον κόσμο. Ξεκινάμε με περισσότερους από 350 εκθέτες από Ελληνικούς και ξένους προορισμούς, 250 επιλεγμένοι buyers και θα υποδεχτούμε πάνω από 30.000 εμπορικούς επισκέπτες και κοινό.
Στους Εκθέτες περιλαμβάνονται Ελληνικοί και ξένοι Τουριστικοί φορείς, Τοπική Αυτοδιοίκηση, μεγάλες Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις όπως τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες ειδικών μορφών Τουρισμού, εναλλακτικού Τουρισμού, εταιρείες realestate, τροφίμων και ποτών. Για να πάμε μαζί, την Ελλάδα ψηλά στην Διεθνή Τουριστική και μεταβαλλόμενη σκακιέρα”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments