Γευστικό «παρών» έδωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο Λονδίνο, συμμετέχοντας στη διεθνή έκθεση γαστρονομικού ενδιαφέροντος «National Geographic Food Festival» του περιοδικού National Geographic Traveller. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης παρουσίασε χθες (Σάββατο) το απόγευμα στο Λονδίνο, ένα εντυπωσιακό cooking show, μετατρέποντας το περίπτερο του ΕΟΤ στην εν λόγω έκθεση σε μια φιλόξενη τραπεζαρία με γεύσεις και αρώματα Θεσσαλονίκης.
Ο γνωστός σεφ της πόλης και μόνιμος συνεργάτης του ομίλου Ergon Παναγιώτης Ξάνθης μαγείρεψε ζωντανά στο κοινό της έκθεσης «κριθαράκι θαλασσινών», δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν μια χαρακτηριστική συνταγή της πόλης, παρασκευασμένη εξολοκλήρου με προϊόντα της περιοχής. Το πιάτο συνοδευόταν άριστα με ένα ποτήρι λευκό κρασί και συγκεκριμένα με το CHÂTEAU του NICO LAZARIDI.
Η εκδήλωση έγινε παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τουρισμού Μαρίας Καραγιάννη.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments