Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επιχείρησε άνοιγμα στην κινεζική αγορά μέσα από τη συμμετοχή της στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “ITB China 2024”, που πραγματοποιήθηκε στη Σανγκάη.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου:
“Στο πλαίσιο της έκθεσης τα στελέχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, στους οποίους παρουσιάστηκε το συνολικό τουριστικό προϊόν της περιοχής. Το πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα, οι ποικίλες δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή και ο γαστρονομικός πλούτος της Κεντρικής Μακεδονίας ήταν ορισμένα από τα στοιχεία που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του τουρισμού, ώστε να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις που ανοίγουν τον δρόμο για νέες επαγγελματικές συνεργασίες.
Τα μηνύματα που προέκυψαν από τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, στη Σανγκάη, ήταν πολύ ενθαρρυντικά. Άλλωστε, οι Κινέζοι τουρίστες ταξιδεύουν συνήθως με όλη την οικογένεια και επιθυμούν να επισκέπτονται προορισμούς που συνδυάζουν πολιτιστικά αξιοθέατα, φιλόξενα αστικά κέντρα, γαστρονομία, δραστηριότητες φύσης και τοποθεσίες ειδυλλιακές για φωτογράφιση”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments