Η Γερμανία θα είναι η Τιμώμενη Χώρα της 88ης ΔΕΘ (7-15/9/2024) και οι προετοιμασίες για την οργάνωση της συμμετοχής της και τη δημιουργία του περιπτέρου της (φώτο) εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς. Η Τιμώμενη Χώρα θα παρουσιαστεί σε όλο της το φάσμα υπό το brand «made in Germany» σε 6.000 τ.μ., στο σύνολο δηλαδή του περιπτέρου 13 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.
Καινοτομίες και τεχνολογίες -για παράδειγμα από τα πεδία των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, την κινητικότητα ή την ψηφιοποίηση- θα παίξουν τον ίδιο σημαντικό ρόλο με τις θεματικές της εκπαίδευσης, της έρευνας, της διατροφής και του πολιτισμού στο πλαίσιο της γερμανικής παρουσίας. Παράλληλα, ένα ευρύ πρόγραμμα με θεματικές ημέρες, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, networking events και εταιρικές παρουσιάσεις, όπως επίσης και ένα πολιτιστικό πρόγραμμα στην πόλη θα ολοκληρώσουν τη συμμετοχή της Γερμανίας ως Τιμώμενης Χώρας στην 88η ΔΕΘ.
Κατά τη διάρκεια της 87ης ΔΕΘ αντιπροσωπεία της γερμανικής πλευράς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τη διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα, στην οποία παρουσίασε τον μέχρι σήμερα σχεδιασμό της συμμετοχής της, όπως αυτή θα αναπτυχθεί στον χώρο του περιπτέρου 13.
Υπενθυμίζεται πως η συμμετοχή της Γερμανίας ως Τιμώμενης Χώρας στη ΔΕΘ είχε προγραμματισθεί για το 2020, όμως εξαιτίας της πανδημίας είχε ακυρωθεί.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments