Σε τέσσερις ακόμη τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού συμμετείχε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής για την προώθηση του προορισμού στις διεθνείς αγορές.
Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής απευθύνθηκε για τρίτη φορά στο ταξιδιωτικό κοινό της Δανίας, με τη συμμετοχή του στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Ferie For Alle” που πραγματοποιήθηκε στο Χέρνινγκ.
Επίσης ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε στις τρεις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού των Βαλκανίων, σε Σόφια, Βελιγράδι και Βουκουρέστι.
Στην έκθεση Holiday & SPA 2023 στη Σόφια ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προορισμού σε δημοσιογράφους και σε tour operatorsμε τη συμμετοχή επίσημων φορέων τόσο της Ελλάδας όσο και της Βουλγαρίας. Στην φετινή παρουσίαση δόθηκε έμφαση στα πλεονεκτήματα που διαθέτει ο προορισμός, πέραν του sea and sun, όπως είναι οι συνεχώς αυξανόμενες δράσεις ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού .
Θετικός είναι και ο απολογισμός στην Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι όπου τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής που συμμετείχε φέτος με δικό του stand, εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος. Η Χαλκιδική για μια ακόμη φορά κρατήθηκε στην κορυφή του ενδιαφέροντος για τους Σέρβους.
Τέλος ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε στην «ανοιξιάτικη έκδοση» της TTR στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments