H διοίκηση της Tif Helexpo στηρίζοντας την επανεκκίνηση της αγοράς διοργανώνει την 36η έκθεση Hotelia 2021, παράλληλα με την έκθεση Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη από 12 έως 14 Νοεμβρίου. Με στόχο την έμπρακτη συμμετοχή στην προσπάθεια των επιχειρήσεων του ξενοδοχειακού κλάδου να προχωρήσουν μπροστά δυναμικά θα διοργανωθούν για μία ακόμα φορά οι εκδηλώσεις της ενότητας All About Gastronomy.
Οι παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας είναι αφιερωμένες στο όπλο και σήμα της ελληνικής φιλοξενίας, το πρωινό. Η ελληνική Καλημέρα μπαίνει στο τραπέζι του ειδικού dining area στο περίπτερο 9. Στις 3 ημέρες της έκθεσης, θα παρουσιαστούν γεύσεις, ιδέες, μοναδικοί συνδυασμοί, έτοιμες λύσεις, καινοτόμα προϊόντα, βραβευμένοι παραγωγοί με θέμα “Greek Breakfast = tasteful hospitality”.
Παράλληλα θα παρουσιαστούν όλες οι τάσεις και οι νέες εφαρμογές στον κλάδο της γαστρονομίας, που ενισχύθηκαν και εδραιώθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ο επισκέπτης είναι πιο ενημερωμένος, απαιτητικός, έχει μαγειρέψει πολύ, έχει «καταναλώσει» εκπομπές και βίντεο μαγειρικής, έχει μελετήσει τρόπους παρασκευής και υλικά. Σε κάθε του ταξίδι, που είναι πολύτιμο, ενδιαφέρεται για την τοπικότητα, τον εθνικό πλούτο, τις μοναδικές γεύσεις και παραδόσεις, τους ανθρώπους, τα αρώματα και τις αυθεντικές γεύσεις.
Η Είσοδος είναι Ελεύθερη με προκράτηση θέσης. Φροντίστε έγκαιρα για τη συμμετοχή σας στο https://hotelia.helexpo.gr/el/2021-Gastronomy-Programme
Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων “Greek Breakfast = tasteful hospitality”, έχει αναλάβει η εταιρία Chef Stories ως επίσημος συνεργάτης της HOTELIA 2021 στον τομέα των παράλληλων δράσεων γαστρονομίας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments