Δυναμικό παρών έδωσαν η Πρέβεζα και η Κόνιτσα στην έκθεση τουρισμού του Βερολίνου. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:
Πραγματοποιήθηκαν Β2Β συναντήσεις μέσω της εταιρείας τουριστικού μάρκετινγκ CK Strategies, με Tour operators, Media και Travel Bloggers, αλλά και αεροπορικές εταιρείες για επέκταση των πτητικών τους προγραμμάτων.
Όπως τόνισε η DRV, η Γερμανική Ταξιδιωτική Ένωση, η Ήπειρος είναι ανάμεσα στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για τους Γερμανούς τουρίστες.
Με στόχο την ανάδειξη του αεροδρομίου Πρέβεζας – Ακτίου ως μέγιστο συγκριτικό πλεονέκτημα, επισήμανε ο Λεωνίδας Αργυρός, Αντιδήμαρχος Τουρισμού της Πρέβεζας.
Το Αεροδρόμιο Πρέβεζας – Ακτίου, το οποίο είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Δυτικής Ελλάδας, έχει μεγάλη ετήσια αύξηση κίνησης και διασύνδεση με πληθώρα ευρωπαϊκών προορισμών και το 2022 ήταν έτος ρεκόρ με 23,5% αύξηση επιβατών σε σχέση με το 2019, καθώς διακινήθηκαν 773.587 επιβάτες.
Η Γερμανική αγορά αποτελεί μια από τις βασικές τουριστικές αγορές του Δήμου. Ξέροντας ότι το τουριστικό προϊόν μας, με το εκπληκτικό φυσικό κάλλος, την εξαιρετική τοπική γαστρονομία και τον ασύγκριτο πολιτιστικό πλούτο, θα συναρπάσει τον Γερμανό επισκέπτη, έχουμε θέσει ως κύριο στόχο μας την καθιέρωση της Πρέβεζας στην τουριστική συνείδηση της Γερμανίας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments