Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της τουριστικής έκθεσης Greek Travel Show που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Μαΐου, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi».

Εκατοντάδες προορισμοί και προτάσεις αναψυχής για το καλοκαίρι του 2017 θα παρουσιαστούν στον επισκέπτη, ο οποίος θα μπορεί επί τόπου να κάνει κράτηση.

Προσφορές της τελευταίας στιγμής ειδικά διαμορφωμένες για τους επισκέπτες της έκθεσης, διαγωνισμοί, κληρώσεις, δώρα κα, συνθέτουν την Greek Travel Show, στην οποία θα είναι παρούσα όλη η τουριστική Ελλάδα.

Όλοι οι γνωστοί θερινοί προορισμοί, αλλά και όσοι περιμένουν τους επισκέπτες να τους ανακαλύψουν, καθώς και προτάσεις διακοπών ακόμη και για την ορεινή Ελλάδα, θα παρουσιαστούν στην έκθεση.

Ξενοδοχειακές μονάδες, πρακτορεία, δήμοι και περιφέρειες εκθέτουν τα τουριστικά πακέτα τους και τα αξιοθέατα κάθε περιοχής και καλούν τον επισκέπτη να ξεκινήσει από την Greek Travel Show το «φετινό ταξίδι» του στο μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι.

Η δυνατότητα της άμεσης κράτησης είναι ιδιαίτερα σημαντική, ενώ ο επισκέπτης μπορεί με την δωρεάν είσοδο του στην έκθεση να λάβει όλη την πληροφόρηση, να ρωτήσει, να λάβει διευκρινίσεις, να λύσει τις απορίες του και να καταλήξει επιτόπου σε μία απόφαση για τις διακοπές του, έχοντας σταθμίσει όλα τα κριτήρια, που είναι σημαντικά για αυτόν.

Η Greek Travel Show θα πλαισιωθεί και από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων, ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται πολιτιστικά event με την παρουσίαση εθίμων από όλη την Ελλάδα, γαστρονομικού χαρακτήρα γεγονότα, ενημέρωση για τουριστικούς προορισμούς με αποδέκτες δημοσιογράφους και bloggers κα.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments