Με την υποστήριξη του ΕΟΤ αλλά και με χορηγό επικοινωνίας το euronews, ξεκινάει στις 21 Ιανουαρίου, η πρώτη υβριδική εκδήλωση της τουριστικής έκθεσης Greek Panorama που αφού ταξίδεψε εδώ και χρόνια στην Ευρώπη προβάλλοντας τον τουρισμό της Ελλάδας, έγινε virtual και διαφημίζει σε πάνω από 15 χώρες τη χώρα μας.
Στις 21 Ιανουαρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη υβριδική συνάντηση με εκπροσώπους του τουρισμού από την Μεγ. Βρετανία και την Πολωνία, με την υποστήριξη και ενεργή δράση του euronews που θα προβάλει την έκθεση στο κοινό της Ευρώπης. Η εκδήλωση θα γίνει στα στούντιο της εταιρίας Podimatas Audivisual SA που έχει την τεχνική υποστήριξη της έκθεσης. Κάθε μήνα θα γίνεται μια ανάλογη εκδήλωση που θα ενώνει τη χώρα μας με διάφορες χώρες της Ευρώπης, και όχι μόνο. Το euronews θα έχει την ευθύνη του συντονισμού των υβριδικών αυτών εκδηλώσεων προβάλλοντας τες στο ευρύ κοινό του.
“Μεταξύ των καινοτομιών της έκθεσης είναι και το virtual passport όπου ο επισκέπτης αφού αφήσει τα στοιχεία του θα μπορεί να εισέλθει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να έχει πρόσβαση σε προσφορές που θα μοιράζουν ειδικά για τους επισκέπτες της έκθεσης, οι εκθέτες. Επίσης, θα υπάρχει διασύνδεση με τη γαστρονομία, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν VR παρουσιάσεις από τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας”, τόνισε ο Λεωνίδας Μπαμπάνης γενικός διευθυντής της North Events, που διοργανώνει την έκθεση, και πρόεδρος της ASTA Ελλάδας και Κύπρου.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments