Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων που πραγματοποιήθηκαν από την Hellas North American Inc κατά την διάρκεια της 1ης έκθεσης Greek Panorama η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στον κεντρικό σταθμό του Μανχάταν στην Νέα Υόρκη, η Ελλάδα είχε την τιμητική της και στο EU Open Day το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον!
Ειδικότερα, η Hellas North American Events (HNAE) στηρίζοντας την Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον και τον σημαντικό αυτό θεσμό του EU Open Day, παρέθεσε πλούσιο ενημερωτικό υλικό από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας –το οποίο διανεμήθηκε από περίπτερα– stands με εξυπηρέτηση από το προσωπικό της πρεσβείας. Σημαντικοί προορισμοί για τους οποίους η εταιρία συμμετείχε ενεργά για την παρουσίασή τους ήταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Περιφέρεια Κρήτης, Δήμος Ρόδου, Δήμος και Επιμελητήριο Ηρακλείου και Δήμος Ρεθύμνου.
Αντίστοιχα για τον κλάδο της γαστρονομίας της Ελλάδας, η Hellas North American Events σε συνεργασία με το Kellari Restaurant παρείχε μεγάλες ποσότητες με εξαιρετικά ποιοτικά και παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, όπως φέτα, ελιές, και ειδικά προϊόντα superfoods τα οποία είχαν την ευκαιρία να γευτούν και να δοκιμάσουν οι επισκέπτες.
Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όπως φαίνεται και από την επίσημη ευχαριστήρια επιστολή που απηύθυνε ο Έλληνας Πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος προς την Hellas North American Events Inc, αναφέροντας ότι με την συνέργια αυτή η Ελληνική Πρεσβεία κατέλαβε μία από τις πρώτες θέσεις από τις 28 συνολικά που συμμετείχαν στο EU Open Day με περισσότερους από 2.500 επισκέπτες!
Ο θεσμός EU Open Day φέτος στην Ουάσιγκτον (European Month of Culture EUMC, www.euopenhouse.org) είχε σκοπό την ενημέρωση των Αμερικάνων πολιτών για όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες με στόχο την ανάδειξη του τουρισμού, του πολιτισμού και της γαστρονομίας, όπου αντίστοιχα οι πρεσβείες των παραπάνω χωρών άνοιξαν τις πόρτες τους και υποδέχτηκαν το κοινό για μία ημέρα. Ο θεσμός αυτός αποτελεί μία σημαντική κίνηση για την πολιτιστική ενημέρωση των πολιτών των ΗΠΑ και κατ’ επέκταση την καλλιέργεια σχέσεων για την ανάπτυξη του τουρισμού και της συνεργατικότητας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments