Το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των Πολωνών για ταξίδια στην Ελλάδα με την ανάδειξη στην πολωνική αγορά και νέων ελληνικών προορισμών, όπως ο Βόλος, το Πήλιο, η Κεφαλλονιά και η Πελοπόννησος, διαπιστώθηκε στη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Ταξιδιών και Τουρισμού της Βαρσοβίας.
Η Ελλάδα βρίσκεται σταθερά στην τριάδα των πιο δημοφιλών προορισμών στην Πολωνία ενώ, σύμφωνα με τα στοιχεία των μεγάλων τουριστικών πρακτόρων της χώρας, το 2025 καταγράφεται αύξηση της τάξης του 8-10% σε σχέση με προηγούμενο έτος.
Στο εθνικό περίπτερο του ΕΟΤ συνεκθέτες ήταν οι Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Κρήτης και Βορείου Αιγαίου, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, ο Δήμος Βόλου, οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ATRIUM, καθώς και η αεροπορική εταιρεία SKY Express.
0 Comments
νεότερα












