Μια ακόμη τουριστική έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας, αυτή τη φορά στο εκθεσιακό κέντρο της Λαμίας. Πρόκειται για την 1η Διεθνή Έκθεση Θεματικού Τουρισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου, παράλληλα με το Food Festival που διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων.
Την Έκθεση Θεματικού Τουρισμού διοργανώνει η εταιρεία Mact Media, φιλοδοξώντας να την κάνει θεσμό για την προώθηση του θεματικού και εναλλακτικού τουρισμού στη χώρα μας.
Σε διαδικτυακή συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε σήμερα, ο διευθυντής της Mact Media Γιώργος Καραχρήστος (φώτο) μεταξύ άλλων είπε: «δεν θέλουμε μια εσωστρεφή έκθεση που θα αφορά μόνο την ελληνική τουριστική αγορά. Θέλουμε μια πραγματικά διεθνή έκθεση. Γι΄αυτό θα φέρουμε από το εξωτερικό στελέχη τουριστικών γραφείων θεματικού τουρισμού για να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις με ελληνικές επιχειρήσεις».
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα γίνουν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις και συνέδρια για τον εναλλακτικό τουρισμό καθώς και μια συναυλία διεθνούς εμβέλειας που θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο, ωστόσο δεν δοθήκαν περισσότερες λεπτομέρειες.
Επίσης θα δρομολογηθούν λεωφορεία από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της χώρας για ευκολότερη πρόσβαση των ενδιαφερομένων.
«Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σημαντικό τετραήμερο θεματικού και εναλλακτικού τουρισμού» είπε ο κ. Καραχρήστος ο οποίος αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα ιδρυθεί πανελλήνια ομοσπονδία υπαίθρου.
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείο Τουρισμού , της ΣΕΤΚΕ και της ΠΟΞ και υποστηρικτές είναι ο Δήμος Λαμιέων , η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments