Δυο κλαδικές εκθέσεις που έχουν σχέση με τον θαλάσσιο τουρισμό διοργανώνονται από την προσεχή Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το Thessaloniki Boat and Fishing Show 2023 και την Sea and Tourism Expo 2023 που θα πραγματοποιηθούν στα περίπτερα 13 και 15 με εκθέτες από όλους τους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας.
Όπως αναφέρθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου (φώτο) στη Θεσσαλονίκη, διπλάσιο χώρο καταλαμβάνει στη δεύτερη διοργάνωσή της η διπλή έκθεση Thessaloniki Boat and Fishing Show και Sea and Tourism Expo, που συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον από εκθέτες εντός και εκτός συνόρων, όπως τόνισε ο Αντώνης Ιωνάς της Pelagic Expo, διοργανώτριας του εκθεσιακού «διδύμου». Μάλιστα, σημείωσε πως θα δούμε στη φετινή διοργάνωση και ναυπηγεία από Βουλγαρία και Τουρκία, αλλά και εταιρείες από την Κύπρο.
Από την πλευρά του ο επίσης εκπρόσωπος της Pelagic Expo, Γιώργος Πολυχρονίου, τόνισε πως οι δύο εκθέσεις φιλοξενούν συνολικά 197 εκθέτες, μεταξύ των οποίων πολλά ελληνικά ναυπηγεία με εξαγωγική δράση.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments