Με ενισχυμένη συμμετοχή και εντυπωσιακό περίπτερο μετέχει ο ΕΟΤ στην 44η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFT στο Βελιγράδι η οποία ολοκληρώνεται την Κυριακή.
Η έκθεση εγκαινιάστηκε από τον Προέδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο οποίος επισκέφθηκε περίπτερα της έκθεσης. Η Ελλάδα και στην μετά-covid περίοδο διατηρεί την ηγετική θέση της στην αγορά της Σερβίας, ως ο πλέον δημοφιλής προορισμός διακοπών για τους Σέρβους.
Ο ΕΟΤ έχει δυναμική παρουσία στην έκθεση, με περίπτερο στο οποίο συμμετέχουν ως συνεκθέτες η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής καθώς και οι εταιρείες SEAJETS και η CELESTYAL Cruises.
Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται συναντήσεις με επαγγελματίες της αγοράς με σκοπό την ισχυροποίηση των ελληνικών προορισμών και την σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών. Ταυτόχρονα οι καμπάνιες του ΕΟΤ “Greekend” και “You will want to stay forever” προβάλλονται στο Βελιγράδι με outdoor διαφήμιση.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments