Στην έκθεση τουρισμού New York Times “Travel Show” που ολοκληρώθηκε προχθές Κυριακή στη Νέα Υόρκη, ένας από τους οκτώ συνεκθέτες στο περίπτερο του ΕΟΤ ήταν ο Δήμος Ναυπλιέων. Ωστόσο όπως μας ανέφεραν αρκετοί επαγγελματίες που ήταν ολημερίς στο περίπτερο του ΕΟΤ, το σταντ του Δήμου Ναυπλιέων ήταν παντελώς άδειο (φώτο). Χωρίς δηλαδή να βρίσκεται εκεί κάποιος από τη Δήμο για να εξυπηρετεί τους επισκέπτες της έκθεσης, να μοιράζει έντυπο υλικό και να δίνει πληροφορίες για μια από τις πιο ωραίες και πιο τουριστικές πόλεις της Ελλάδος. Κάποιοι μας είπαν πως δεν τους είδαν ποτέ άλλα άκουσαν πως κάποιοι εμφανίστηκαν για λίγο στο περίπτερο. Κοντολογίς το σταντ φάντασμα του Δήμου Ναυπλιέων ήταν το αγαπημένο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους άλλους Έλληνες εκθέτες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Τα Omorfa Taxidia έχουν καταγγείλει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις και  τζάμπα ταξιδάκια αιρετών και παρατρεχάμενων στις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού.

Θα περίμενε κάνεις σε έναν Δήμο που ζει από τον τουριστικό, οι αρμόδιοι να συμπεριφέρονται με περισσότερο επαγγελματισμό.

Το πόσο πρόχειρη ήταν η παρουσία του Δήμου Ναυπλιέων στην συγκεριμένη έκθεση, το δείχνει και η πινακίδα μπροστά στο σταντ. Σε μια έκθεση που έγινε στη Νέα Υόρκη, το “Δήμος Ναυπλιέων” ήταν γραμμένο στα… ελληνικά.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments