Με αισιόδοξα μηνύματα για την ταξιδιωτική κίνηση των Κυπρίων προς Ελλάδα κατά την τρέχουσα τουριστική περίοδο, έκλεισε η 23η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού «ΤΑΞΙΔΙ 2022», που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία. Ο ΕΟΤ συμμετείχε στην έκθεση με διευρυμένη συμμετοχή προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον της Κυπριακής τουριστικής αγοράς.
Στο περίπτερο του ΕΟΤ συμμετείχαν ως συνεκθέτες η Περιφέρεια Αττικής, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Νήσων Βορείου Αιγαίου, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Σαντορίνης.
Οι Δήμοι Αλεξανδρούπολης και Καστοριάς συμμετείχαν στην έκθεση με δικό τους περίπτερο.
Η προσέλευση των επισκεπτών ήταν σημαντική και το περίπτερο του ΕΟΤ ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινού. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις από το Γραφείο ΕΟΤ Κύπρου και από τους συνεκθέτες του ΕΟΤ με τους σημαντικότερους Tour Operators της Κύπρου (Top Kinisis, Xenos Travel, Orange Travel/Let’s go Tours by Amathus, Pluton Travel & Tours, κ.α.), με τις κυπριακές αεροπορικές εταιρίες Cyprus Airways και TUS Air, καθώς και με την Royal Jordanian.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments