Οι φίλοι του δρομικού κινήματος, θα βρουν πολλές αφορμές για να βρεθούν στην Κύπρο τον προσεχή Φεβρουάριο και Μάρτιο:

• 19.2.23, Κυριακή – 5ο Mitsero Mine Run (επαρχία Λευκωσίας)
Διαδρομή Cross country που διασχίζει το πανέμορφο δάσος Μιτσερού, την περιοχή Αγίου Επιφανίου και το ορόσημο του αγώνα, το μεταλλείο «Κοκκινοπεζούλας» (γνωστό και ως «κόκκινη λίμνη»). Η διαδρομή συνεχίζεται προς το μετάλλιο Κοκκινόγιας παράλληλα με τον ποταμό Ροδανό και τις αιωνόβιες ελιές. Κατάληξη στο χωριό Μιτσερό.

Πληροφορίες: www.misterorun.com – τηλ. +357 99693069.

• 12.3.23, Κυριακή – 24ος Logicom Cyprus Marathon
Υπέροχη θέα από την αφετηρία ως τον τερματισμό της Μαραθώνιας διαδρομής προσφέρει ο 24ος Logicom Cyprus Marathon, στην Πάφο! Εκκίνηση στην Πέτρα του Ρωμιού, τον Βράχο γέννησης της Θεάς Αφροδίτης και τερματισμός στο Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου, μετά από μια διαδρομή, δίπλα στο κύμα της Μεσογείου. Καταμεσής της διαδρομής, πέρασμα από τα μικρά, παραδοσιακά, φιλόξενα χωριά της Πάφου, υπό την ενθάρρυνση και τις ιαχές των ντόπιων! Ο αγώνας είναι διαπιστευμένος κατά AIMS (Association of International Marathons and Distance Races) με ξεκάθαρη σήμανση ανά χιλιόμετρο.

Πληροφορίες στο τηλ. +35799436826 και το: www.logicomcyprusmarathon.com

• 18-19.3.23 Σαββατοκύριακο – OΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού και μικρότερων αποστάσεων αγώνες
Πλήρως διαπιστευμένος κατά AIMS, o OΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού είναι μια επίπεδη διαδρομή κατά μήκος της μεσογειακής ακτής στην Λεμεσό. Από το κέντρο της πόλης, η διαδρομή ακολουθεί την ακτογραμμή, φτάνει στα ερείπια της αρχαίας πόλης – Βασιλείου της Αμαθούντας και επιστροφή στην πόλη.

Πληροφορίες στο τηλ. +357 25880100 και το www.limassolmarathon.com.cy

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments