Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, η πανδημία φαίνεται πως έχει τελειώσει για την TUI και την Lufthansa. Και αυτό γιατί η ζήτηση για πακέτα και πτήσεις διακοπών είναι τεράστια στην Γερμανία, αρχής γενομένης για το Πάσχα ενώ συνεχίζει και το καλοκαίρι.
Μάλιστα για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση προς τη Μαγιόρκα, η Lufthansa σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει και ένα Boeing 747 με 350 θέσεις, που συνήθως χρησιμοποιείται για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.
Καθώς οι κρατήσεις για διακοπές το καλοκαίρι είναι τριπλάσιες από ό,τι πριν από την πανδημία, η γερμανική αεροπορική εταιρεία προσφέρει πλέον επιπλέον πτήσεις από τη Φρανκφούρτη προς Μαγιόρκα, Φάρο, Μαδέρα και Λάρνακα.
Για την TUI, οι πτήσεις για τη Μαγιόρκα ξεκίνησαν προχθές Παρασκευή, τέσσερις εβδομάδες νωρίτερα από τα προηγούμενα χρόνια.

Και η Ελλάδα;

Σύμφωνα με τους επικεφαλής της TUI, η Ελλάδα είναι επίσης ιδιαίτερα περιζήτητη όσον αφορά στις κρατήσεις: «Πριν από την πανδημία, είχαμε στείλει περίπου 2,8 εκατομμύρια τουρίστες στα νησιά του Αιγαίου. Φέτος περιμένουμε πάνω από τρία εκατομμύρια παραθεριστές».

Στη φωτογραφία Γερμανοί τουρίστες στην Κω ενώ περιμένουν να επιβιβαστούν σε καράβι για ημερήσια εκδρομή στη Νίσυρο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments