Είναι αλήθεια πως τα κοινωνικά δίκτυα βοήθησαν να εκτοξευτεί η ανθρώπινη βλακεία σε δυσθεώρητα ύψη, το ίδιο και η άκρατη επίδειξη και προβολή μέσα από αυτά. Πλέον τίποτε δεν είναι απροσδόκητο. Όπως αυτό που συνέβη σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ, όταν εμφανίστηκε μια καλλίγραμμη ξανθιά δεσποινίδα να ταξιδέψει φορώντας μόνο το μαγιό της.
Σε σχόλιο στα κοινωνικά της δίκτυα, η low cost αεροπορική εταιρεία με την οποία θα πετούσε η δεσποινίδα, ανέφερε πως “όταν ήσουν σε ένα pool party το μεσημέρι και πετάς στις 4μμ δύσκολα προλαβαίνεις να φορέσεις τα ρούχα σου για να προλάβεις την πτήση σου”.
Το σχετικό βίντεο και οι φωτογραφίες έγιναν viral, ωστόσο δεν επαληθεύτηκε αν ήταν κάτι στημένο ή αν πρόκειται για τις συνηθισμένες πια συμπεριφορές των ψώνιων του διαδικτύου, που προκαλούν σε κάθε ευκαιρία για λίγα επιπλέον like. Άλλωστε, δεδομένης της διψασμένης φύσης των κοινωνικών μέσων, αυτό λίγη σημασία έχει καθώς οι χρήστες τα καταπίνουν όλα αμάσητα.
Πάντως η δεσποινίδα που κρατούσε και κομψή Louis Vuitton τσάντα, εκτός από το μαγιό φορούσε και μάσκα, γιατί μπορείς να κυκλοφορείς μέσα σε αεροδρόμιο με μαγιό χωρίς συνέπειες αλλά όχι χωρίς μάσκα, καθώς κινδυνεύεις με πρόστιμο μέχρι και 1500 δολάρια…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments