Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO), διενεργεί τον 3ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Νεοφυών Επιχειρήσεων Γαστρονομικού Τουρισμού (3RD GLOBAL GASTRONOMY TOURISM STARTUP COMPETITION) που υλοποιείται σε συνεργασία με το Βασκικό Γαστρονομικό Κέντρο (Basque Culinary Center). Στόχος του διαγωνισμού η επιτάχυνση των τουριστικών πρωτοβουλιών γαστρονομίας μέσα από την καινοτομία, για την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG), για έναν πιο βιώσιμο και ανθεκτικό τουρισμό, χωρίς αποκλεισμούς.
Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι υποψήφιες επιχειρήσεις θα απολάβουν μια σειρά προνόμια όπως: καθοδήγηση από τον UNWTO και κορυφαίους εταίρους, επενδυτικές ευκαιρίες, συμμετοχή στο δίκτυο καινοτομίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, ευκαιρίες υποτροφιών για τη Διαδικτυακή Ακαδημία Τουρισμού, ευκαιρία να παρουσιάσουν την εκκίνησή τους στο 7ο Φόρουμ Τουρισμού Γαστρονομίας του ΟΗΕ (Νάρα, Ιαπωνία Ιούνιος 2022) και άλλα.
Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων: 28 Φεβρουαρίου 2022
Ανακοίνωση νεοφυών επιχειρήσεων στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα: 1η Απριλίου 2022
Ανακοίνωση των νικητών και αγωνιστική συνεδρία: Μάιος 2022.
Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τα κριτήρια του διαγωνισμού μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο: https://www.unwto.org/3rd-global-gastronomy-tourism-startup-competition?fbclid=IwAR1Brv-5ePdeB4rNyTeEzIdkKYp1L8dGRgaDAecEh8mYkLCkykiSjR5qOOI

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments