Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το αν αυτοί που εμβολιάζονται θα πρέπει να κινούνται πιο ελεύθερα σε σχέση με αυτούς που είτε δεν πρόλαβαν είτε δεν θέλουν να εμβολιαστούν.
Στο Ντουμπάι, αυτό άρχισε να γίνεται πράξη. Τέσσερα εστιατόρια του Εμιράτου των θαυμάτων ανακοίνωσαν ότι προφέρουν έκπτωση 10% σ΄αυτούς που έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου και 20% σ΄αυτούς που έκαναν και τη δεύτερη. Πρόκειται για τα εστιατόρια Publique, Reform Social, Grill και Ultra Brasserie που ανήκουν στον όμιλο Gates Hospitality. Ένα πέμπτο εστιατόριο του ίδιου ομίλου προστέθηκε στον κατάλογο.
Με το μήνυμα “Σκορπίστε αγάπη, όχι κορωνοϊό”, η προσφορά έχει αναρτηθεί στις σελίδες των εστιατορίων προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις από τους πολίτες και τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
“Η απόφασή μας είναι να συμπαρασταθούμε στις Αρχές Υγείας του Ντουμπάι στις προσπάθειές τους να καταπολεμήσουν την πανδημία της Covid-19 με διαφορετικά εμβόλια και να ενθαρρύνουμε τους πολίτες αυτής της ζωντανής πόλης να κάνουν τις δύο δόσεις”, λέει ο Ναϊμ Μααντάντ, ιδρυτής του Gates Hospitality.
Μετά το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μέρος των οποίων είναι το Ντουμπάι, έχουν προχωρήσει περισσότερο τον εμβολιασμό. Περισσότεροι από δύο εκατομμύρια κάτοικοι έχουν ήδη εμβολιαστεί από τον πληθυσμό των περίπου δέκα εκατομμυρίων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ενώ έχουν καταγράψει πάνω από 280.000 κρούσματα κορωνοϊού ενώ είχαν και 800 θανάτους.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments