Οι περισσότερες γυναίκες στον κόσμο θέλουν τα αυτονόητα σε ότι αφορά τις σχέσεις τους : Ένα σύντροφο που θα τις αγαπάει και θα τις φροντίζει. Κατ επέκταση να κάνουν οικογένεια, παιδιά, να δουλέψουν, αλλά και να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης όλοι μαζί. Η Μαρίνα Πίρο μάλλον δεν ανήκει στην παραπάνω κατηγορία. Γεννήθηκε στην Ιταλία και ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποφάσισε πως θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρό της με ένα εντελώς αντισυμβατικό τρόπο. Αρχικά ανακατασκεύασε μόνη της με μόλις πεντακόσιες λίρες Αγγλίας το παλιό μικρό βαν Renault Kangoo και το βάφτισε Pam. Το βαν διαθέτει κρεβάτι, αλλά και “κουζίνα”. Κατόπιν ξεκίνησε τη μοναχική περιπλάνησή της σε όλο τον κόσμο ! Η όμορφη Μαρίνα δεν πήρε μαζί της ούτε κάποιο σύντροφο ή φίλη της. Αντίθετα η μοναδική της συντροφιά είναι ο Odie, ένας σκύλος διάσωσης λαμπραντόρ.
Όταν οι δημοσιογράφοι ρωτούν τη Μαρίνα πόσο καιρό θα ταξιδεύει, αυτή απαντά με φυσικότητα : ” Εγώ και ο Odie θα ταξιδεύουμε για όσο καιρό μπορούμε ! Το σχέδιό μου είναι να δούμε και να ανακαλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία του κόσμου. Και πιστέψτε το απολαμβάνουμε και οι δυο μας απίστευτα !” και συμπληρώνει : «Πολλές γυναίκες με ζηλεύουν και μου λένε ότι μακάρι να μπορούσαν να κάνουν κι αυτές το ίδιο με εμένα. Τις λέω πως ούτε εγώ είχα ιδέα τι ακριβώς πάω να κάνω, ούτε και ήμουν αρκετά γενναία για να ακολουθήσω το όνειρό μου. Νομίζω πως δεν έχουν κι αυτές καμία δικαιολογία πλέον για να μην το κάνουν !
Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το αγαπημένο μέρος που επισκέφτηκε μέχρι τώρα, η Μαρίνα απάντησε πως λάτρεψε τη λίμνη Xonrupt-sur-Longemer στη Γαλλία, της άρεσε ιδιαίτερα το Brighton στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και ολόκληρη η περιοχή της Valle d’Aosta στην Ιταλία, καθώς έχει απίστευτη θέα και είναι ιδανική για πεζοπορία”. Επόμενοι προορισμοί είναι η Ισπανία και η Πορτογαλία, ενώ ενδιαφέρεται να συμμετάσχει και σε προγράμματα εθελοντισμού.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments