Μέχρι πέρυσι η 43χρονη Evie Farrell ήταν μια “κανονική” σκληρά εργαζόμενη γυναίκα αλλά και μητέρα μια εξάχρονης κόρης. Δούλευε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας ως σύμβουλος δημοσίων σχέσεων σε μεγάλη εταιρία. Ο ξαφνικός θάνατος μιας φίλης από καρκίνο σε ηλικία μόλις 42 ετών, άλλαξε τα πάντα μέσα της σχετικά με τη φιλοσοφία της για τη ζωή.
Όπως λέει : “ Τότε μόνο συνειδητοποίησα ότι η ζωή είναι πραγματικά πάρα πολύ σύντομη.Η φίλη μου ήταν μια υπέροχη και πανέμορφη γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών. Ο θάνατός της ήταν μια μεγάλη υπενθύμιση, για να αρπάξω εγώ και η κόρη μου τη ζωή και να κάνουμε τα πάντα τώρα που μπορούμε !”Και τότε πήρε μια μεγάλη απόφαση. Να πάρει την κόρη της και να ταξιδέψουν όλο τον κόσμο ! Το ποσό των 30.000 δολαριών που είχε εξοικονομίσει για την αγορά νέων επίπλων για το σπίτι της, αποφάσισε να το διαθέσει στο ταξίδι ζωής που επέλεξε να πραγματοποιήσει μαζί με την κόρη της!
Το μεγάλο ταξίδι τους ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2016 και μέχρι τώρα έχουν επισκεφτεί δεκατρείς χώρες όπως την Ινδονησία, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Κίνα, κ.α.
Η Evie Farrell επίσης λέει : ” Υπάρχει κάτι περισσότερο στη ζωή από το να κάθεσαι σε ένα γραφείο κάθε μέρα για να κερδίζεις χρήματα με σκοπό να αγοράσεις τα πράγματα. Εγώ και η κόρη μου θα ταξιδεύουμε όσο μπορούμε έστω με ένα σακίδιο και δεν έχουμε σκοπό να επιστρέψουμε στον παλιό τρόπο ζωής μας”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments