Είναι πολύ της μόδας οι άνθρωποι της μόδας, να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στο χώρο της φιλοξενίας, δημιουργώντας επώνυμα και ενίοτε εμβληματικά ξενοδοχεία, φυσικά συνώνυμα της άνεσης, της πολυτέλειας και του εκλεπτυσμένου στυλ.
Στα βήματα της Louis Vuitton, του Dior, του Armani και πολλών άλλων, ακολουθεί πλέον και ο διάσημος Γάλλος «τσαγκάρης» Κριστιάν Λουμπουτέν.
Στην αρχή του μήνα ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο του ξενοδοχείο, το Hotel Vermelho που βρίσκεται στο χωριό Melides, στην περιοχή Alentejo της Πορτογαλίας.
Διαθέτει 13 δωμάτια, ένα σπα, ένα μπαρ και φυσικά ένα εστιατόριο, όλα σχεδιασμένα από τον ίδιο τον Κριστιάν Λουμπουτέν σε συνεργασία με την Πορτογαλίδα αρχιτέκτονα Madalena Caiadoe.
Το ξενοδοχείο Vermelho, σημαίνει στα πορτογαλικά κόκκινο, το εμβληματικό χρώμα της μάρκας παπουτσιών με την κόκκινη σόλα γνωστή και αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο.
Αρχικά ο Κριστιάν Λουμπουτέν που λατρεύει την συγκεκριμένη περιοχή καθώς έχει το εξοχικό του, ήθελε να δημιουργήσει ένα μπιστρό για να βελτιώσει τις μάλλον μέτριες γαστρονομικές επιλογές του χωριού Melides. Ωστόσο ο τοπικός Δήμαρχος τον παρακάλεσε να το ξανασκεφτεί και να φτιάξει ένα ξενοδοχείο. Και το έφτιαξε…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments