Μπορεί το Λονδίνο να πενθεί το χαμό της Βασίλισσας Ελισάβετ, ωστόσο η τουριστική βιομηχανία της πόλης έχει τουλάχιστον κάτι να παρηγορηθεί: τα ξενοδοχεία και τα μπαρ της πρωτεύουσας είναι γεμάτα.
Καθώς ο κόσμος συρρέει στο Λονδίνο για το αυριανό ύστατο χαίρε στη Βασίλισσα, οι πληρότητες στα ξενοδοχεία προσεγγίζουν το 100% ενώ μπαρ και εστιατόρια κάνουν χρυσές δουλειές.
Το βρετανικό υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ θα προβληθεί σε 125 κινηματογράφους σε όλη τη Βρετανία. Η είσοδος στους κινηματογράφους για την προβολή της κηδείας είναι δωρεάν, αλλά οι περισσότερες θέσεις είναι ήδη κλεισμένες. Επιπλέον, γιγαντοοθόνες έχουν στηθεί σε πάρκα, πλατείες και καθεδρικούς ναούς για την προβολή της τελετής.
Στο μεταξύ στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου δεν θα πραγματοποιηθούν καθόλου πτήσεις αύριο μέρα της βασιλικής κηδείας μεταξύ 11:40 π.μ. και 12:10 μ.μ., ώστε να μην διαταραχθούν τα δύο λεπτά σιγής προς τιμή της βασίλισσας. Πάνω από 100 πτήσεις έχουν ήδη ακυρωθεί. Ανάλογες αλλαγές θα γίνουν και στο αεροδρόμιο City του Λονδίνου όχι όμως στα άλλα τρία αεροδρόμια που εξυπηρετούν τη βρετανική πρωτεύουσα, το Στάνστεντ, το Λούτον και το Γκάτγουικ, που η θέση τους είναι τέτοια που δεν ενοχλεί τα της βασιλικής κηδείας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments