Μόλις πριν μερικές μέρες αναρτήσαμε ένα ρεπορτάζ από την επίσκεψη μας στα γραφιά του Οργανισμού Τουρισμού της Πορτογαλίας στη Λισαβώνα. Δίπλα από την είσοδο των γραφείων δεσπόζει η φράση #Cant Skip Portugal (δεν μπορείς να παραλήψεις την Πορτογαλία) (φώτο).
Είναι το κεντρικό σύνθημα στις καμπάνιας του ΕΟΤ της Πορτογαλίας για την τουριστική προβολή και προώθηση της χώρας το εξωτερικό, που όπως είχαμε αναφέρει στο ρεπορτάζ είναι ιδιαίτερά επιτυχής τα τελευταία χρόνια.
Λόγω των θλιβερών περιστάσεων που βιώνει ο πλανήτης, ο Πορτογαλικός Οργανισμός Τουρισμού άλλαξε το σύνθημά του σε #Cant skip hope (δεν μπορείς να παραλείψεις την ελπίδα). Η καμπάνια συνοδεύεται από ένα βίντεο που δείχνει τις ωραιότερες εικόνες από τη χώρα αυτή.
Όπως λένε οι άνθρωποι του Οργανισμού Τουρισμού της Πορτογαλίας. θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στους τουρίστες, στους επαγγελματίες του τουρισμού και στον λαό της Πορτογαλίας, ότι είναι η ώρα να κάνουμε ένα διάλειμμά από αυτά που κάναμε συνήθως και όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προχωρήσουμε μπροστά, δηλαδή να μείνουμε σε καραντίνα.
Είναι μια ακόμη από τις καμπάνιες που βλέπουμε τελευταία από Οργανισμούς Τουρισμού, καθώς μπορεί ο τουρισμός να τερμάτισε προσωρινώς, κάποιοι ωστόσο δουλεύουν ήδη για την επόμενη μέρα, εκπέμποντας μηνύματα και θυμίζοντας την παρουσία τους.
https://www.youtube.com/watch?v=70tcUNgd8IM&feature=emb_logo

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments