Το πολύ δημοφιλές ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure με δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, εξαγοράστηκε πρόσφατα από την εταιρεία Wyndham Destinations.
Η εξαγορά που στοίχισε 100 εκατομμύρια δολάρια περιλαμβάνει και το ταξιδιωτικό κλαμπ του Travel + Leisure που έχει 60.000 περίπου μέλη.
Είναι προφανές πως με την εξαγορά αυτή η Wyndham Destinations αποκτά πρόσβαση στο ταξιδιωτικό κοινό της Travel + Leisure, ένα παγκόσμιο κοινό 35 εκατομμυρίων αναγνωστών σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης.
Πληροφορίες αναφέρουν πως και άλλες μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις έχουν βάλει στο μάτι δημοφιλή μέσα τουριστικής ενημέρωσης, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο αναγνωστικό τους κοινό.
Η Wyndham Destinations είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες χρονομεριστικής μίσθωσης (Time Sharing) με έδρα στο Ορλάντο της Φλόριντα. Διαχειρίζεται 230 θέρετρα χρονομεριστικής μίσθωσης, με περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια μέλη. Έχει αποσπαστεί από την γνωστή ξενοδοχειακή εταιρεία Wyndham που αναπτύσσει 20 ξεχωριστά ξενοδοχειακά μπραντ με εκατοντάδες ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments