Νιώθετε άβολα όταν πάτε να φάτε σε ένα εστιατόριο μόνος σας; Νομίζετε ότι όλοι οι άλλοι σας κοιτούν περίεργα; Στο Άμστερνταμ, δημιουργήθηκε το εστιατόριο «Eenmaal» στο οποίο τα τραπέζια είναι μόνο για έναν. Ο πελάτης έχει ως αποκλειστική συντροφιά μόνο τον εαυτό του!

Έτσι λοιπόν, αν τυχόν τους βαρεθήκατε όλους, σας έχουν πικράνει ή απογοητεύσει οι φίλοι και γνωστοί, ή απλά θέλετε να βγείτε για φαγητό μόνοι χωρίς πολλά λόγια, υπάρχει και αυτή η λύση ώστε να γευματίσετε μόνοι, χωρίς να σας κοιτούν περίεργα οι άλλες παρέες.
Το κάθε τραπέζι έχει μόνο μία καρέκλα ενώ όπως εξηγεί η Marina van Goor εμπνευστής αυτής της ιδέας: «Το Eenmaal είναι ένα συναρπαστικό πείραμα για εκείνους που ποτέ δεν βγαίνουν μόνοι τους για φαγητό, αλλά και μια ελκυστική ευκαιρία για όσους επιλέγουν να φάνε μόνοι τους σε κάποιο εστιατόριο. Κάποιος που τρώει μόνος του σε ένα εστιατόριο, αισθάνεται άβολα και περίεργα και εμείς θέλουμε να σπάσουμε αυτό το ταμπού που υπάρχει απέναντι στους ανθρώπους που επιλέγουν να δειπνήσουν μόνοι τους. Επιπλέον, οι μοναχικοί άνθρωποι θα γνωριστούν μεταξύ τους και θα αποκτήσουν κάποια παρέα εδώ».
Μήπως τελικά σε αυτό το εστιατόριο θα βρείτε ευκολότερα παρέα…;

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments