Τα κορίτσια και το αγόρι της φωτογραφίας είναι αεροσυνοδοί. Ανήκουν στο δυναμικό της σκανδιναβικής αεροπορικής εταιρίας SAS, ωστόσο βρίσκονται σε υποχρεωτική άδεια καθώς η εταιρεία καθήλωσε το μεγαλύτερο μέρος του στόλου. Μέχρι και σήμερα Πέμπτη  παρακολουθούν μαθήματα νοσηλευτικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sophiahemmet της Στοκχόλμης, προκειμένου στη συνέχεια να ενισχύσουν το νοσηλευτικό δυναμικό της χώρας που δίνει τη μάχη του με τον Κορωνοϊό. Εκατοντάδες άλλοι συνάδελφοι τους, δήλωσαν συμμετοχή να παρακολουθήσουν τα μαθήματα προκειμένου να βοηθήσουν το σύστημα υγείας τη χώρας που δοκιμάζεται από τα πολλά κρούσματα.
Το μάθημα είναι δωρεάν, με χρηματοδότηση 7 εκατομμυρίων σουηδικών κορών (698.000 δολαρίων ΗΠΑ) από τα ιδρύματα Marianne και Marcus Wallenberg.
Η Σουηδία έχει περίπου 4.500 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 180 θανάτους, ενώ η πρωτεύουσα Στοκχόλμη πλήττεται έντονα. Οι υπάλληλοι της υγειονομικής περίθαλψης στη Στοκχόλμη αγωνίστηκαν να δημιουργήσουν ένα προσωρινό νοσοκομείο σε ένα συνεδριακό κέντρο, προειδοποιώντας ότι δε διαθέτει επαρκή εξοπλισμό και προσωπικό για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments